Пятница, 17.05.2024, 11:33
Приветствую Вас, Гость | RSS
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Процессуальные документы » Кримінальний процес » клопотання » Клопотання (Про відвід судді)
Клопотання
дрейкДата: Воскресенье, 17.06.2012, 16:44 | Сообщение # 1
Сержант
Группа: Администраторы
Сообщений: 20
Репутация: 0
Статус: Offline
Судді Мелітопольського міськрайонного суду

Запорізької області

Кучеренко Н.В.

Підсудна: Сахацька Валентина Мефодіївна

72000, м. Мелітополь, 2- пров. буд.

Тел. 0000000000000000

КЛОПОТАННЯ

Про відвід судді

В провадженні Мелітопольського міськрайонного суду знаходиться кримінальна справа по обвинуваченню Сахацької Валентини Мефодіївни у вчиненні злочинів, передбачених ч.1 ст. 364, ч.1 ст. 366 КК України. Головуюча по справі, суддя Кучеренко Н.В. проживає однією сім’єю з суддею Кучеренко В.В. ( є його дружиною). Між тим суддя Кучеренко В.В. підчас розгляду цієї ж кримінальної справи за обвинуваченням Сахацької Валентини Мефодіївни в скоєнні злочинів передбачених ч.1 ст. 364, ч.1 ст. 366 КК України приймав рішення по цій справі та постановив обвинувальний вирок , який 08.06.2011р. скасований ухвалою Апеляційного суду Запорізької області. Підсудна вважає, що дані обставини можуть викликати сумнів в учасників процесу в об’єктивності судді Кучеренко Н.В. та її зацікавленості в результатах справи.

Згідно вимог ст.54 КПК України, суддя неможе брати участі в розгляді кримінальної справи і підлягає самовідводу чи відводу якщо він особисто чи його родичі заінтересовані в результатах справи, а також при наявності інших обставин, які викликають сумнів в об’єктивності судді.

Тобто в заявленому відводі, мова іде про те, що вищезазначені судді перебуваючи в шлюбі і як родичі можуть бути заінтересовані в результатах справи, так як обвинувальний вирок винесений в цій справі суддею Кучеренко В.В. скасований ухвалою Апеляційного суду.

Перебування судді Кучеренко Н.В. в родинних відносинах з суддею Кучеренко В.В., та вирішення нею однієї і тієї ж кримінальної справи, яка вже була вирішена її чоловіком – суддею Кучеренко В.В., після скасування обвинувального вироку апеляційним судом на думку підсудної і є тими іншими обставинами , які викликають сумнів в об’єктивності судді, в зв’язку з чим на думку підсудної заявлений відвід підлягає задоволенню.

На підставі викладеного, керуючись ст.ст. 54- 57 КПК України,

ПРОШУ:

Задовільнити відвід судді Мелітопольського міськрайонного суду Запорізькій області Кучеренко Н.В. у розгляді кримінальної справи по обвинуваченню Сахацької Валентини Мефодіївни у вчиненні злочинів, передбачених ч.1 ст. 364, ч.1 ст.366 КК України.

Додадок: доказ підтверджуючий перебування судді Кучеренко Н.В. в шлюбі з суддею Кучеренко В.В.

Дата: Підпис: В.М. Сахацька

Андрей Павлий


Андрей Павлий
 
Процессуальные документы » Кримінальний процес » клопотання » Клопотання (Про відвід судді)
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: